FmhDND_Ny etteretningslov

FmhDND: Ny etteretningslov; er det dette vi vil ha?

FmhDND 6. februar 2019 i Oslo

12. november i fjor la Forsvarsdepartementet frem forslag til ny lov om Etterretningstjenesten. 12. februar er frist for alle høringssvar.

Skal vi godta en lov som kan gi Norge et av Europas strengeste overvåkingsregimer? Er høringsnotatet avgrenset nok til å forhindre at det misbrukes? Har vi fått nok tid til å forstå forslaget og til å bestemme oss?

Oppstartsmøte for faggruppen Blockchain

Oppstartsmøte 19. september 2018 i Oslo

Velkommen til oppstartsmøte for Dataforeningens faggruppe Blockchain!

Copy-of-MyData-logo.png

Community startup-meeting – Network for Personal Data Management
Etableringsmøte - Fagnettverk for Personal Data Management

Mandag 7. mai 2018 i Oslo

This is an open invitation for a meeting hosted by the Norwegian Computer Society (Dataforeningen/DND) as a follow up from this lightning talk at DND Sør-Øst’s annual general meeting 28th Feb 2018. The topic was also discussed at DND’s national convention in Tromsø 27th-29th April 2018.

Smarte byer

FmhDND: Smartebyer- Realitet eller tåkeprat?

FmhDND 15. desember 2017 i Oslo

Er Smartebyer blitt mer enn et buzzord og er det bare tåkeprat eller er det en realitet?
Hvordan ser byene på Smartby begrepet og hva gjør de faktisk for å bli smartere?

Fredag morgen hos DND:
The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it

FmhDND 1. desember 2017 i Oslo

The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it.

This event will be in English only. (Limited number of seats. The event will be streamed online)

The Norwegian Computer Society - DND (Den Norske Dataforening) invite you a complimentary morning (09:00 - 11:00). The topic is: The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it.

More information about this event will be published in October.

At "Friday morning at DND" on December 1st, you can participate and discuss Risk Management with Thorbjørn Ellefsen from Norwegian Police Service and DND's SIG Information Security group, Christian Torp from DND. Other speakers TBA.

Speakers at this event include;

• Thorbjørn Ellefsen, Chief Security Architect, National Police Shared Services
  • Christian Torp, DND’s Chief Operations Officer
  • Other speakers TBA.

Fagledernettverket DND Sør-Øst

Mandag 14. november 2016 i Oslo

ost og glass.jpg

Møte i fagledernettverket mandag 14. november kl. 1630 - 1930 med servering av pizza, ost, øl og vin fra kl. 1615.

Sted: DND, Møllergata 24, Oslo

Invitasjon er sendt ledere i faggruppene/nestledere (dvs Fagledernettverket). Dersom du som leder i faggruppen ikke kan delta er det fint om en annen fra faggruppen deltar.

Deltakere bekreftet via outlook - sjekk at din status er riktig.

PC og kaffe ingress

Vil du være ett skritt foran?

DND Sør-Øst søker trainee

Blir du trainee i Dataforeningen får du nettverk fra IT-bransjen og oppdatering på de nyeste trendene innen IT. Det er stor mulighet for at du møter din fremtidige arbeidsgiver i Dataforeningen.

25. mai 2016
Robotics ingress

Etablering av ny faggruppe: Kunstig intelligens og robotics

Kunstig intelligens og robotics har i det siste blitt tatt opp som viktige komponenter i vår digitale omstilling. For å å øke forståelse for denne typen teknologi, potensialet fremover og de mulige utfordringene knyttet til området etablerer DND ny, høyaktuell faggruppe.

18. mai 2016
HeadsUP-2 ingress

Heads Up: Vi er i gang

Siste årsmøte er avholdt i Dataforeningens åtte distrikter og vi har satt i gang operasjonaliseringen med de tre distriktsforeningene og deres nye lokalavdelinger. De nylig valgte lederne for de tre distriktsforeningene gleder seg til å gripe fatt i nye muligheter både lokalt og på landsbasis.

4. mars 2016
Årsmøter